Ecografia

Ecografia

O ecografie permite evaluarea detaliata a organelor interne. Aceasta metoda neinvaziva ofera informatii extrem de importante cu privire la starea de sanatate.

Cu ajutorul ecografiei se pot descoperi o serie de afectiuni in stadiu incipient. Rezultatele se obtin foarte rapid si in timp real, pacientul fiind ferit de orice disconfort.

Mai mult, costurile accesibile fac din ecografie una dintre cele mai potrivite metode de diagnostic in scop preventiv. Astfel, dumneavoastra o puteti efectua cel putin odata pe an pentru monitorizarea sanatatii organismului si pentru tratarea din timp a nenumarate afectiuni.

Cabinetul doctorului Pecec dispune de un ecograf performant, care permit investigarea tuturor organelor interne 

Important de retinut!

Un alt aspect important este pregatirea dinaintea ecografiei. Cateva dintre tipurile de ecografii necesita respectarea unor reguli inainte de prezentarea la medic.

De asemenea, va rugam sa ne contactati telefonic pentru a va oferi toate informatiile despre modul in care sa va pregatiti inainte de efectuarea investigatiei.

Programati-va acum si bucurati-va de o ecografie de calitate la un pret corect. Puteti utiliza formularul de programari sau sa sunati la numerele afisate pe site.

Close Bitnami banner
Bitnami